Stugom i boli obavještavmo sve sportiste i sportske kolektive da nas je napustio svojom preranom smrti veliki nogometaš i sportista Sakib Malkoč.

Sakib Malkoč je imao 55 godina i u svojoj nogometnoj karijeri bio je sjajni nogometaš i trener. Igrao je za Slobodu, i bio kapiten te iste ekipe, a kasnije trener Slobode iz Tuzle. Dva puta je Slobodu predvodio u Intertoto Kupu i jedan put u Kupu UEFA. Kao selektor odveo je kadetsku reprezentaciju BiH tri puta na Evropsko prvenstvo.

Brojni su bili rezultati ovog velikog čovjeka, primjer je bio kakav sportista treba biti.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.