Pripadnici Granične policije BiH, zajedno s policijskim službenicima PU Kalesija, spriječili su krijumčarenje 12 osoba afroazijskog porijekla.

Sve se desilo oko 3.30 sati.

Naime, u automobilu marke Golf bilo je njih 12, a vozač automobila se dao u bjekstvo.

“Oko 3.30 sati policijski službenici JGP Zvornik i policijski službenici CIU zajedno sa policijskim službenicima PU Kalesija spriječili krijumčarenje 12 lica afro-azijskog porijekla.

Navedena lica su kontrolisana u mjestu Osmaci dok je vozač vozila golf 3 isto napustio i dao se u bjekstvo u nepoznatom pravcu”, potvrdio je Svevlad Hofman, savjetnik direktora Granične policije Bosne i Hercegovine, za Radiosarajevo.ba.

O ovome je obavješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH.

Rad na predmetu je u toku.

Izvor: Radiosarajevo.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.