Kandidat za gradonačelnika, Emdžad Galijašević danas je posjetio MZ Pritoka i MZ Golubić u Bihaću.

U razgovoru sa mještanima podsjetio ih je o realiziranim projektima u mandatu 2012-2016. godine. Mještani su izrazili želju da se nastavi sa projektima koji će zajedno rezultirati ulaganjem u infrastrukturu lokalnih cesta, vodoopskrbu, socijalnom problematikom stanjem u poljoprivredi i sve drugo što je bitno za stanovnike Pritoke i Golubića.

“Ovim putem pozivam sve da uz poštivanje epidemioloških mjera izađu na izbore i svoj glas daju onome ko ga zaslužuje”, poručio je Galijašević ovom prilikom.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.