U Bihaću se danas u poslijepodnevnim satima, kako saznaje portal Biscani.net, desila saobraćajna nesreća u kojoj je lakše tjelesne povrede zadobila jedna osoba.

Nesreća se, saznajemo od čitaoca portala Biscani.net, desila na raskrsnici u neposrednoj blizni Osnovne škole “Harmani II”, odnosno između dvije ulice – Vazduhoplovne grupe i ZAVNOBiH-a.

Uzrok nesreće nije poznat, ali se pretpostavlja da se radi o nepogodnim uslovima za vožnju koje izaziva kiša koja pada zadnjih dana. Na mjesto događaja stigla je policija i Hitna služba.

Savjetujemo opreznu vožnju i poštovanje saobraćajnih propisa.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.