Jedan od najboljih ženskih vokala na balkanskoj muzičkoj sceni, ​​​​​​​Marija Šerifović, u sklopu ovogodišnje Una regate, održat će veliki koncert na Gradskoj otoci u Bihaću.

Organizatori ovog koncerta su Nacionalni park Una, uz pokroviteljstvo Vlade Federacije BiH i Unsko-sanskog kantona, a koncert je najavljen 27. jula s početkom u 20:00 sati.

Ova popularna balkanska pjevačica više puta je dokazala da je po vokalnim sposobnostima prva na ljestvici, i da joj niko od kolega sa domaće scene ne može da parira.

S obzirom na fenomenalnu atmosferu koju Marija postiže na svojim nastupima i koncertima, pripremite se za jedinstveni spektakl na Gradskoj otoci.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.