Kako saznajemo, planirani koncert grupe “Hladno pivo”, koji se trebao održati u Sportskoj dvorani u Bihaću, otkazan je za neki drugi termin.

Obavijest koncertne agencije Stage Art prenosimo u cijelosti:

“Poštovani, na osnovu novonastale situacije sa kojom je upoznata javnost, koncertna agencija Stage Art iz opravdanih razloga odlučila je da pomjeri koncert grupe Hladno Pivo koji je planiran za 24.mart 2018.godine u Sportskoj Dvorani Luke Bihać na termin 29.juni 2018.godine. Iskreno se nadamo da će tada Grad Bihać biti u vedrijem i sretnijem raspoloženju. Tačan termin je odmah objavljen, što potvrđuje našu opredjeljenost održavanju koncerta grupe Hladno Piva. Ulaznice koje su kupljene mogu se iskoristiti za novi termin ili da se vrate na prodajnim mjestima gdje su i kupljene. Hvala na razumjevanju.”

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.