Definitvno je zaključena, a kako je 13 vijećnika i medije obavijestio predsjedavajući zakonodavnog organa Grada Bihaća, Irman Alijagić, kolegij Vijeća bi u narednim danima trebao zakazati, po Poslovniku 59.redovnu sjednicu Gradskog vijeća. Kada će to biti, ne zna se, ali je više nego očigledno poljuljana, politička, parlamentarna većina u Gradu Bihaću

Tačno u 10 sati trebao je početi nastavak već dva puta prekinute 58. sjednice Gradskog vijeća Bihać. Međutim, prazne vijećnićke fotelje u gradskoj vijećnici u to vrijeme, dale su naslutiti kako će i ovaj pokušaj biti uzaludan. Trinaest vijećnika koji su se pojavili, čekalo je nešto više od sat vremena kolege, koji se nisu pojavili. U 11 sati i dvije minute, predsjedavajući Irman Alijagić, nakon što je utvrđeno da ne postoji kvorum za održavanje sjednice, zaključio je, te po Poslovniku Vijeća, obavijestio da slijedeću, 59. koja će biti održana, u narednim danima mora zakazati Kolegij ovog tijela. I na njoj bi se, kao i prethodnoj, dva puta neuspješnoj, trebalo raspravljati o novcu, odnosno, između ostalog rebalansu gradskog Budžeta. Stalo se na šestoj tački Dnevnog reda. Više informacija u Dnevniku RTV USK.

Izvor: RTVUSK

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.