U Bihaću su u jutarnjim satima zabilježena još četiri požara, pored sinoćnjeg požara na kući u naselju Luke.

Nakon toga, u toku noći, zabilježeni su požari na još četiri lokacije u Bihaću, rekao je za USKinfo.ba portparol Uprave policije MUP-a USK-a Ale Šiljdedić.

“Dobili smo prijavu za slučaj u Hatincu, gdje se desio požar na automobilu, zatim požar na Plandišću, gdje se radilo o jednoj napuštenoj kući. U toku noći desio se požar i u naselju Harmani, između zgrada H3 i H18. Tu se radilo o drvnom ogrijevu. Potom je u 04:40 izbio požar u kući u naselju Luke”, rekao je Šiljdedić.

Prisutni mještani tvrde da se radi o migrantima, koji se pokušavaju skloniti od hladnog i kišovitog vremena.

Izvor: Biscani.net / USKinfo.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.