Stranka demokratske akcije (SDA) danas je u Bihaću održala konferenciju za medije na kojoj je govorio Samir Muminović, kandidat za gradonačelnika Bihaća u ime ove stranke.

Tom prilikom, Muminović je poručio da je Bihać njegov grad i da ne može mirno posmatrati kako svaki dan malo pomalo, propada.

To je jedan od glavnih razloga zašto je, kako kaže, uz podršku velikog broja mojih sugrađana i jedinstven stav članova Stranke demokratske akcije, prihvatio kandidaturu za gradonačelnika Bihaća, odlučan da to svakodnevno propadanje zaustavi.

“Zajedno sa stručnim i kompetentnim ljudima, koji će biti dio moga tima, radit ćemo na tome da osiguramo bolji i kvalitetniji život svim građanima Bihaća. Moja je odgovornost da svoje znanje i iskustvo primjenim u vođenju i razvoju grada. Pozivam vas da 15.novembra 2020. godine izađete na izbore, iskoristite svoje građansko pravo i izaberete gradonačelnika kojem vjerujete”, poručio je ovom prilikom.

U nastavku pogledajte cjelokupnu konferenciju za medije.

Autor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.