Podružnica “Elektrodistribucije” Bihać obavještava kupce da će zbog planskih radova u Bihaću na elektroenergetskim objektima, doći do kratkotrajnog prekida u isporuci električne energije prema slijedećem rasporedu:

Dana 29.7.2020. godine:

kratkotrajni prekid u periodu od 05:00 do 05:30 sati za kupce trafo-područja: Vinica, Založje, Pivovara, Čekrlije, Bihacit, US Company, Kasarna Grabež, Ružica 1, 2, 3 i 5, Kasarna Orljani, Orljani, Ribić-Novo naselje, Podvinica, Veterinarska stanica, Mljekara-Megle, Željeznička stanica 1, Mali Lug 1 i 2, i Jablanska 1

kratkotrajni prekid u periodu od 06:00 do 06:30 sati za kupce trafo-područja: Vodovod Privilica, Golubićki put 1, Sokolac 2, Ribić 1 i Blok B

Za sve informacije kupci se mogu obratiti Službi za odnose sa javnošću i informisanje kupaca na broj besplatnog telefona 080 020 134, navedeno je u saopćenju Službe za odnose sa javnošću i informisanje kupaca ED Bihać.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.