Na području Bihaća u posljednja 24 sata evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira, te dvije saobraćajne nezgode.

Kada je u pitanju stanje kriminaliteta, zabilježeno je krivično djelo “Ubistva”.

Javni red i mir narušen je jedan put i to “Drsko ponašanje“.

Saobraćajne nezgode su bile dvije, gdje je jedno lice zadobilo lakše tjelesne povrede. navedeno je u u redovnom izvještaju MUP-a USK.

Što se tiče ostalih informacija na području grada Bihaća, u Kantonalnoj bolnici ” Dr.Irfan Ljubijankić” na svijet su došla dva dječaka. Voda se i dalje mora prokuhavati prije upotrebe, saobraćaj se odvija bez zastoja i vanrednih ograničenja, a hitna služba doma zdravlja je imala 76 pregleda.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.