Bišćanin Dedo Demirović za kojim je bila raspisana međunarodna potjernica, sproveden je početkom mjeseca na izdržavanje kazne zatvora u Kazneno-popravni zavod Zenica, saopćeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Unsko-sanskog kantona.

Kako se navodi, sektoru kriminalističke policije Uprave policije Ministarstva unutrašnjih poslova USK Bihać od strane Općinskog suda Bihać dostavljena je naredba kojom se povlači Naredba za raspisivanje međunarodne potjernice za Demirović Dedom, sin Mahmuta, rođen 24.4.1987.godine u Bihaću.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.