Irman Alijagić, predsjedavajući Gradskog vijeća Bihać za četvrtak, 29. oktobra, u sali Muzeja AVNOJ-a zakazao je 59. sjednicu Gradskog vijeća Bihać.

Kako je navedeno na Facebook stranici Grada, na dnevnom redu naći će se jedna tačka, a to je Prijedlog Odluke o privremenom finansiranju Grada Bihaća za period januar-mart 2021. godine.

Podsjetimo, do sada tri puta neuspješno pokušavali održati 58. sjednicu na kojoj je, između ostalog, trebao biti usvojen Rebalans Budžeta, međutim, zbog nedostatka većine, ona nije održana.

Izvor: Biscani.net

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.