U Bihaću je danas zasjedao Kolegij Skupštine USK, čiji su članovi jednoglasno usvojili prijedlog o nastavku 4. vanredne sjednice koja je počela još sredinom novembra 2019. godine.

Tada je s pozicije predsjedavajućeg Skupštine smijenjen Agan Bunić, kojeg bi na prijedlog Kluba Bošnjaka trebao naslijediti skupštinski zastupnik Nisvet Jusić.

Istog dana održati će biti održana i 15. redovna sjednica Skupštine USK-a, tokom koje će poslanici, prema usvojenom dnevnom redu, raspravljati o nekoliko važnih pitanja.

Izvor: RTVUSK.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.