Bihaćki bend The Babe Barbarella ESFF ima novu pjesmu “Učinit ću sve”

Klix.ba

Nakon brojnih pozitivnih kritika koje je ostvario s pjesmom “Nema vremena”, bihaćki bend The Babe Barbarella ESFF počastio je publiku još jednom pjesmom “Učinit ću sve”.

Kako kažu članovi ovog sastava, teme života, smrti i ljubavi koje susrećemo u svakodnevnom životu su niti koje se provlače kroz njihovu novu pjesmu za koju su snimili i spot.

“Smisao života i nošenje sa brojnim odlukama koje donosimo u različitim životnim situacijama su odraz našeg karaktera. Spot za pjesmu ‘Učinit ću sve’ čini da pjesmu prisvojimo i razvijemo je zavisno od naših pogleda na svijet. Ljubitelji romantike će kroz nostalgiju osjetiti treptaje srca i leptiriće u stomaku. Borci za pravdu će nastojati priču završiti sa sretnim završetkom. Oni skeptični uvijek će tražiti misteriju i pozadinsku priču u kojoj se krije tajna. Koji ste vi?”, poručuju iz The Babe Barbarella ESFF.

Tekst, muziku i aranžman za “Učinit ću sve” napisao je Arslan Handukić, gitarista benda The Babe Barbarella ESFF, a pjesma je snimljena u muzičkom studiju Nemdžad Alić.

The Babe Barbarella ESFF su u pjesmi ugostili i saksofonistu Elvedina Malkoča, a u spotu se pojavljuje model i glumica Amna Kečaković.

Izvor: Klix.ba2

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...