Večeras imamo promociju knjige i predstavu, dok u nedelju imamo predstavljanje novog albuma poznate bihaćke grupe Camino Verde.

10.07. (petak)

19:00 sati Indira Kučuk Sorguč: Promocija knjige „Carski rez”

21:00 sat  Udruženje „Filter”; Indira Kučuk Sorguč  „JA BOSANAC”

Igraju: Aldin Tucić i Negra Čičić

U Bosni je danas sve manje bosanaca, onih endemskih primjeraka koji zbijaju šale na svoj račun i žive tako da nikom s njima nije tijesno. Lik Bosanca je lik zbunjenog čovjeka koji je sve samo nije srednjak. Hoda po tankoj žici između eksplozivnosti i malodušja. On sve što radi, radi iz inata i prkosa, u inat svima protiv sebe. Pratimo Bosanca koji ima mišljenje o svemu, a da nigdje nije prispjeo. Sve zna, a nema rezultata. Kivan na Evropu, nogometnu reprezentaciju, žene, djecu… na sve, jedino ludo voli svoju Bosnu.

12.07. (nedjelja)

21:00 sat  Koncert CAMINO VERDE & EUFORIJA

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.