Bijesna žena skočila na haubu auta u pokretu: Unutra je bio njen suprug sa ljubavnicom i nije htio da se zaustavi (VIDEO)

telegraf.rs

Vozač nije zaustavio automobil već je nastavio da vozi kroz prometne ulice dok su začuđeni prolaznici gledali šta se dešava.

Bijesna žena koja je navodno uhvatila muža u prevari, snimljena je kako se sa njim i njegovom ljubavnicom obračunava usred dana u istočnoj Kini.

Na snimku koji je snimio slučajni prolaznik vidi se žena koja sjedi na haubi automobila “audi” u pokretu, dok su unutra njen suprug i njegova ljubavnica.

Shocking video footage shot by witnesses in Nanjing city shows the woman sitting on the bonnet of a black Audi saloon, reportedly with her husband and his mistress in it

Međutim, vozač nije zaustavio automobil već je nastavio da vozi kroz prometne ulice dok su začuđeni prolaznici gledali šta se dešava.

Prevarena žena, vozeći se na haubi, sve vrijeme viče na svog supruga i udara štapom u šoferšajbu, piše Dejli mejl.

– Otvori vrata, pusti ljubavnicu – čuje se žena kako viče na snimku.

Međutim, njen suprug je ovo ignorisao i nastavio da vozi, dok je njegova supruga nastavila da urla i da govori ljubavnici da “izađe napolje”.

The woman shouts at her husband through the windshield while hitting the glass with a stick

Najzad je automobil zaustavljen i iz njega je izašao nevjerni suprug. Par je nastavio da se svađa nasred ulice, dok ga je bijesna supruga sve vrijeme udarala i šutirala.

– Rekao si da ćemo zajedno kupiti kuću, juče smo ih gledali. Danas imaš ljubavnicu – rekla mu je razočarana žena.

Nakon toga su se svađi pridružili i slučajni prolaznici, koji su otvorili vrata automobila i rekli ženi da bi “trebala da se stidi”.

Nastavili su da je vrijeđaju sve dok nije došla policija, koja je bračni par i ljubavnicu odvela u stanicu.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte ovdje.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...