Ne možete ni da pretpostavite čime joj se djeca bave 

Jelena bin Drai, bivša Mis Jugoslavije, već 20 godina živi u Emiratima, a sa šeikom Saidom ima troje djece, kćerku Asju i sinove Hilala i Hamdana.

Jelena bin Drai je aktivna na društvenim mrežama, pogovotovo na Instagramu, a danas je istakla kako je ponosna na svoju djecu.

Naime, Jelenina djeca su dobila nagrade na šahovskom turniru, a zbog toga joj svi čestitaju: “Bravo”, “Svaka čast”…

  

 


Komentari – Ukupno 0

NAPOMENA – Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!

 

prije 2 sata, 5 minuta

HTIO SAM DA OPUSTIM DJEVOJKU ZA VRUĆE PORUKE, NADAO SAM SE PROVOKATIVNOJ SLICI: Kada mi je poslala zadnju poruku, pukao sam od smijeha!

prije 2 sata, 24 minute

“Radim u prodavnici…”

prije 2 sata, 36 minuta

JAVILA MI SE DA MI OBLATI KĆERKU, A NIJE ZNALA DA JA ZNAM SVU ISTINU O NJOJ: Poklopila sam je kao nikad, MOLILA ME DA ŠUTIM!

prije 4 sata, 24 minute

“Bio sam na moru sa djevojkom…”

prije 4 sata, 36 minuta

REKAO SAM ŽENI DA IMA ROK OD MJESEC DANA DA SMRŠA ILI SE RAZVODIMO: Kad mi je ovo odgovorila DOŠLO MI ZLO, kako je nije stid?

prije 6 dana, 8 sati

POSLALA SAM PORUKU RODITELJIMA DA JE NJIHOVA KĆERKA OVAKO OBUČENA DOŠLA U ŠKOLU: Kad mi je odgovorio MILICIN OTAC, došlo mi da dam otkaz, DA LI JE OVO MOGUĆE?

prije 5 dana, 20 sati

POSLALA MI JE SLIKU SVOJE BEBE, ČIM SAM VIDIO LICE SVE MI JE BILO JASNO: Počeo sam plakati od ŠOKA

prije 6 dana, 11 sati

REKLA SAM MU DA SAM TRUDNA, A ONDA MI JE REKAO DA ĆE ME NJEGOV OTAC NAZVATI: Kad sam se javila i ovo mi rekao, SAMO SAM SE SRUŠILA

prije 3 dana, 11 sati

SUPRUGA MI JE NA POSLOVNOM PUTU I POSLALA MI JE SLIKU IZ HOTELSKE SOBE: Kad sam joj ja poslao SLIKU SAMO JE POČELA PLAKATI, gotovo je!

prije 2 dana, 2 sata

REKAO JE AKO GA OSTAVIM DA ĆE SVIMA POSLATI MOJU TAJNU SLIKU: Mislila sam da blefira, ali kad mi je poslao sliku, DOŠLO MI MUKA, EVO KAKVU ME USLIKAO

Više saznajte na izvornom linku: – BILA JE MIS JUGOSLAVIJE PA SE UDALA ZA ŠEIKA: Živi u bogastvu, a kada vidite čime joj se djeca bave, ŠOKIRAĆETE SE! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.