Tilan Blondo proslavila se još kao devojčurak, uplovivši u modeling vode, a njena slava kulminirala je prije deset godina kada su mediji proglasili najljepšom djevojčicom na svijetu.

No, vrijeme neumitno leti i Tilan više nije djevojčica – u aprilu je proslavila 18. rođendan, a već sada živi veoma luksuzno i daleko od prosječne tinejdžerke.

(foto: Facebook)

Prvu naslovnicu krasila je samo samo šest godina, a nakon što se planetarno proslavila pokrenula je i sopstvenu modnu liniju, pa danas uživa u plodovima svog uspjeha.

Ipak, lijepa Francuskinja i dalje radi punom parom, a u pauze između različitih snimanja i modnih angažmana rado koristi da posjeti i provede se na nekoj egzotičnoj destinaciji.

(foto: Profimedia)

Tako je nedavno fotografisana u društvu svog dečka Milana Merita na Karibima, a mladi par uhvaćen je u trenutku dok su razmenjivali vrele dodire i nježnosti na plaži i moru. Nisu se obazirali na okupljene, već su uživali u ovim trenucima sreće, no znatiželjni prolaznici nisu mogli da ne gledaju u nasmijanu manekenku.

(foto: Profimedia)

Čak i u muškoj običnoj majici ona je izgledala se*si i zavodljivo, no pravi spektakl uslijedio je kada se skinula u minijaturni bikini. Tilan ne samo da je i dalje prelijepa, već je izrasla i u veoma zgodnu djevojku sa raskošnim atributima.

(foto: Profimedia)

Uvjereni smo da je čeka još blistavija karijera od one koju već ima!

Inače, ona i pomenuti Milan Merit, 18-godišnji francuski DJ i producent, potvrdili su svoju romansu u junu ove godine, a par je doslovce nerazdvojan.

Izvor: / novi.ba