BILA JE POSLJEDNJA MIS JUGOSLAVIJE, A ONDA SE UDALA U EMIRATIMA! Evo kako danas izgleda i čime se bavi

Telegraf
Bila je posljednja misica ove zemlje, a na svjetskom takmičenju u Londonu ušla je u top 20.

Lijepa Ana Šargić je 2002. godine ponijela titulu Mis Jugoslavije. Bila je posljednja misica ove zemlje, a na svjetskom takmičenju u Londonu ušla je u top 20.

Na izboru gdje je bilo preko 110 ljepotica iz cijelog sveta, Ana je ušla u top 20.

“Sa 19 godina sam postala posljednja Mis Jugoslavije 2002. godine i predstavljala sam nas na izboru za Mis sveta. Na izboru je bilo preko 110 ljepotica iz cijelog sveta, a ja sam uspjela da se probijem u top 20 i izborim za nevjerovatno 11. mjesto. Nakon uspješnog plasmana na svjetskom izboru prava velika vrata sveta mode su mi se otvorila .

Tada sam počela sve aktivnije da putujem i da se posvećujem modelingu. Naravno, uporedo sam studirala” rekla je ranije za jedan portal Ana. Ana danas živi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. 2010. godine je udala se za Reza Kalantaria sa kojim ima dvije ćerke.

“Moram priznati da je jako naporno. Ima više od dvije godine kako sam se odrekla spavanja duže od četiri sata. Imam bliznakinje i podrazumijeva se da sam im jako posvećena. Sa druge strane, jako volim svoj posao i jedini način da budem srećna i zadovoljna je da balansiram i pronađem sredinu” , rekla je nedavno Ana.

Bivša misica radi u jednoj od arapskih kompanija i dalje sjajno izgleda, a veliki je ljubitelj eksremnih sportova.

Bujne grudi u prvom planu: Se*si Kija Kockar novim fotkama u bikiniju raspametila sve (FOTO)

Kristina Kija Kockar može da se pohvali da ima seksi tijelo, koje je još jednom ponosno pokazala.

Naime, pobjednica je prije nekoliko dana boravila u Budvi, gdje je imala nastup. Prije nego što je nastupila sa grupom “Ministarke”, Kija je uživala na jednoj od plaža, a naravno, “pao” je i selfi.

Kija je fotkala svoje seksi tijelo, a u prvom planu bile su njene bujne grudi.

Ruska Kim Kardašijan se skinula u bikini, a kada se okrenula, pokazala je guzu veću od Sovjetskog Saveza (FOTO)

Anastasija Kvitko, koji mnogi nazivaju ruskom Kim Kardašijan, ovih dana uživa u Majamiju, i po ko zna koji put je pokazala kakvo tijelo ima.

Atraktivna Ruskinja je plaži bila u bijelom bikiniju, a do izražaja su došle njene obline, od velikih grudi, do još veće guze.

Upravo njena pozadina je bila u prvom planu. Neki bi rekli da je veća i od nekadašnjeg Sovjtetskog Saveza.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...