Atraktivna crnka Elsa Perović, koja je u bh. javnost dospjela zbog veze s Elvedinom Hamzićem, mladićem iz Lukavca kojeg su nedavno, navodno, otele dvije djevojke i držale zarobljenim nekoliko dana u kući u Dubravama, odavno je poznata medijima u regionu. 

Ona je za “Avaz” kazala kako će se uskoro udati za Elvedina Hamzića te da će njih dvoje živjeti u Sloveniji. 

–  Ja sam imućna žena imam sve u životu. Imam para da okrenem sve naopačke, ali to je nije bitno, zdravlje je bitno. Elvedin nema ništa, ali ima dušu – rekla je Elsa Perović. 

Elsa Perović, medijima u regionu je dobro poznata. Srbijanski mediji su ranije pisali o atraktivnoj crnki, navodeći da je ona razlog raskida pjevačice Rade Manojlović i pjevača Harisa Berkovića
Osim s bh. pjevačem, Elsu su povezivali i sa Stefanom Karićem, sinom srbijanskog biznismena, koji je postao poznat nakon veze s nedavnom preminulom misicom Dijanom Milojković. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Bila je s Stefanom Karićem i Harisom Berkovićem / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.