Ivana Živković Žizela riješila je da uđe u rijaliti nakon što je dobila otkaz i batine od majke, završila na psihijatriji i raskinula s dečkom.

Kako izvor blizak rijaliti učesnice kaže, Žizela je po izlasku iz sedme sezone u rodnom selu preživjela pakao, pa sada po svaku cijenu želi da pobjegne.

-Mnogi su je zezali u vezi s njenom golotinjom i hvatanjem sa cimerima, pa je poslije jedne takve situacije, pred svima lupila šamar kolegici. Poslije samo sat vremena, dobila je otkaz u firmi i vratila se kući roditeljima sa lošim vijestima. Budući da je ona izdržavala roditelje, kada je rekla da je zbog fizičkog nasilja dobila otkaz, bili su bijesni kao nikad. Tada ju je majka toliko pretukla da je bila nedjeljama u modricama. Žizela je poslije batinanja bila potpuno slomljena. Danima nije jela, a poslije nekog vremena bila je u toliko lošem psihičkom stanju da ju je otac poslao u psihijatrijsku ustanovu u Svilajincu- navodi izvor i otkriva da se Žizela tamo zadržala oko mjesec dana, poslije čega ju je ostavio i dugogodišnji dečko Butfa.

-Iako joj je bilo vrlo teško da ode u ustanovu, poslušala je oca i potražila pomoć. Poslije mjesec dana, kad se oporavila, vratila se u selo i izgladila odnos sa roditeljima. Taman kad je mislila da je sve došlo na svoje, leđa joj je okrenuo dečko Bufta, s kojim je šest godina bila u vezi. Nije mogla da se sabere. Bila je bijesna i povrijeđena što je ostavlja kada joj je najteže i kada je bez posla. Ta situacija definitivno je bila okidač da ponovo uđe u rijaliti. Želi da pobjegne od svih i da preboli bivšeg po svaku cijenu- završava sagovornik.

 

 

 

Izvor : Espreso.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba