Mlada pjevačica Zoi gostovala je danas u jutarnjem programu na TV “Prva” i tom prilikom govorila o početku svoje muzičke karijere i svojoj prvoj pjesmi “Evo” koja je postigla veliki uspjeh.

Numera “Evo” premašila je cifru od 700.000 pregleda na Youtubeu, a Zoi je prezadovoljna reakcijama.

– Reakcije su super, zadovoljna sam. Čula sam juče komšiju kako sluša moju pjesmu i bila sam frapirana, nisam navikla na to da me ljudi slušaju, i dalje mi je to čudno jer sam nova u ovome – kroz osmijeh je ispričala mlada pjevačica.

Ona je otkrila i da se sa tetkom Natašom Bekvalac ne savjetuje mnogo oko samih pjesama, ali da često razgovaraju o šoubiznisu.

– Ne zalazimo previše u to, zato što imamo različita gledanja na muziku, ali naravno da uzimam savjete od nje kada je riječ o šoubiznisu. Baš smo sjedile juče i njena kćerka Hana kaže da hoće da se bavi šoubiznisom, a Nataša kaže: “Sine, sigurno se nećeš time baviti”. Ali meni nikada nije rekla to, rekla je da treba da se pazim i savjetovala me, ali nikada mi nije konkretno rekla “Nemoj” – navela je Zoi.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.