Bila sam luda za njim godinu dana i znala da on u meni vidi samo prijateljicu.

Kad sam ohladila on je počeo da muva mene, i krenemo mi u vezu..

Nije prošlo ni 10 dana vidjela sam na njemu da se zaljubio do ušiju, pokazivao je to na svaki mogući način, ja sam se trudila da mu to uzvratim ali nije mi uspijevalo, nije prošao ni dan da se ne vidimo a ni jedan sastanak da mi ne kupi omiljenu čokoladicu…

Nakon pola godine sam vidjela da ja ne mogu da ga zavolim i raskinem sa njim, jako teško je to podnio ali me razumio čak i tada..

Od tog je prošlo 6 godina i danas kad ga vidim ima isti pogled, uvijek ljubazno i sa osmijehom pozdravi.

Poslije puno drugih veza ja i dalje mislim da je on bio najbolji prema meni i svaka mu čast na tome.

Divim mu se i dalje, jer me naučio šta znači biti voljen, svim srcem i svim svojim bićem.

 

Više saznajte na izvornom linku: – “Bila sam luda za njim godinu dana i znala da on u meni vidi samo prijateljicu. ” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.