BAYERN i dalje traži nasljednika Nike Kovača na mjestu trenera nakon što je hrvatski stručnjak dobio otkaz poslije 5:1 poraza u Bundesligi od Eintrachta iz Frankfurta, a najviše se spominju tri imena.

Arsene Wenger, Massimiliano Allegri i Jose Mourinho mete su šefova Bavaraca, ali Bild sada otkriva kako Bayern ima i “plan D” u slučaju ako propadnu pregovori sa spomenutom trojicom.

Radi se o igračkoj legendi kluba, trenutnom treneru nizozemskog PSV-a, Marku van Bommelu. Ugovor mu s PSV-om traje do 2021., no Bild navodi kako mu klub neće raditi probleme u slučaju ponude tako velikog giganta kao što je Bayern.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hasan Salihamidžić, zvani Braco, sportski direktor Bayerna, odigrao je ključnu ulogu u davanju otkaza donedavnom treneru Niki Kovaču.

“Nije mi ni najmanje bilo lako to napraviti, to su jako neugodne situacije. Pa Niko i Robert Kovač su bili moji suigrači, to su ljudi koje dugo poznajem. Ali nakon poraza 5:1 u Frankfurtu morali smo se naći i analizirati tešku situaciju u kojoj smo se našli. Tako smo zaključili da nismo zadovoljni ni igrama ni rezultatima. Niko je rekao kako misli da više nema potreban utjecaj na igrače, zato smo se odlučili na sporazuman prekid suradnje. Mislim da je to bila prava odluka jer ni rezultati ni igre nisu bili na Bayernovoj razini”, rekao je Salihamidžić i sada traži Kovačevu zamjenu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr