BAYERN našeg Nike Kovača doživio je debakl u današnjoj utakmici protiv Eintrachta. Poražen je na gostovanju u Frankfurtu s 5:1, a njemački mediji odmah su se raspisali o mogućem otkazu Kovaču.

“Moja budućnost? Ne znam, vi znate bolje. Kako bih trebao išta znati nakon ove utakmice? Nije bitno kako se osjećam, odlučit će oni koji su za to zaduženi”, rekao je Kovač nakon utakmice, a Bild je odmah objavio tekst u kojem se potencira da problem nije samo ova utakmica.

Kovač je polovično u pravu

Bayern je početkom prošlog mjeseca poražen od Hoffenheima, a onda je nakon tog poraza upisao još remi s Augsburgom, dvije teške pobjede nad Olympiakosom i Union Berlinom. Ovog se tjedna morao spašavati kod Bochuma u kupu kada je u posljednjim minutama došao do 2:1 i izbjegao debakl, ali danas nije uspio.

“Niko Kovač je u pravu kad kaže da je sve teže biti trener te da javnost i klubovi imaju sve manje strpljenja za trenere. Ali ima i jedna stvar u kojoj nije u pravu, a to je ono kada kaže da bi trenere trebalo mjeriti prema rezultatima koje ostvaruju. Da je tako, Kovač ne bi bio loš. Pobijedio je njegov Bayern Olympiakos, Bochum i Union, ali to ne znači da je sve bilo dobro”, piše Niels Körner za Bilda.

Prozivka za Kovača

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je istaknuo kako se Kovač skriva iza izlika nakon svakog poraza, a zapravo je razlog za poraz općenita kriza igre u Bayernu.

“Ovo u Frankfurtu je bila katastrofa. Istina, od 10 utakmica ove sezone Bayern je slavio u njih pet i ovo je bio tek drugi poraz. Ali kakav poraz, za pamćenje! Kovač je prije utakmice tražio iskrenost, a sada se skriva iza crvenog kartona. Protiv Hoffenheima je rekao da su krive individualne greške, protiv Augsburga sreća, a protiv Bochuma igrači. Sada je kriv crveni karton. Uvijek nešto.”

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr