“Bili smo u braku 3 godine a onda sam sam saznala da me muž prevario,a iako sam sve saznala nisam mu smjela ništa reći da me ne ostavi na ulici bez dinara.

Jednu noć kada je došao pijan sačekala sam da zaspi, onda sam mu ukrala iz novčanika kreditnu karticu igrom slučaja našla sam pin kod u istoj pregradi na papiru.

Brzo sam otišla u sobu i tiho spakovala stvari. Izašla sam iz kuće, pozvala taksi da dođe, rekao ne može prije 20 minuta… zapalila sam cigaru da mi vrijeme brže prođe…. došao taxi, ubacili smo kofer i rekla sam da me vozi do banke… stigli smo kod banke, izašla sam kod bankomata.

Stavila karticu, ukucala pin kod, na računu je bilo 2000 dinara pala sam u nesvijest nisam se ovom nadala… sve je krenulo naopako… podigla sam tih 2000 dinara da platim taksiti vožnju, onda sam mu rekla da me vrati kući. Stigli smo kod kuće… sve mračno i tiho, pazila sam da ne probudim muža… vratila stvari na mjesto legla sam u krevet i plačem jer Bog nikako da me pogleda.”

(Izvor: Ispovesti.com)

Više saznajte na izvornom linku: – “Bili smo u braku 3 godine, a onda sam sam saznala da me muž prevario..” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.