WBA NAŠEG Slavena Bilića remizirao je danas protiv Nottingham Forresta u 33. kolu engleskog Championshipa, a najbolji igrač u kadru Bilićeve momčadi bio je Callum Robertson.

Robertson je krilni napadač koji je tijekom zime doveden u WBA kao alternativa za Mislava Oršića kojeg je struka engleskog kluba ocijenili preskupim.

Dinamo je za Oršića tražio oko deset milijuna eura, a Robinson je u WBA došao na posudbu iz Sheffielda uz pravo otkupa za svotu od oko pet milijuna eura.

Iskra se pretvorila u vatru

Od svog dolaska u klub Robinson pokazuje da je kvalitetno pojačanje, a danas je to demonstrirao na najbolji mogući način, upisao se u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je glavni kreator prijetnji pred golom Nottinghama, a onda je u 37. minuti uspio zabiti gol za vodstvo na asistenciju Matheusa Pereire. Ključnu ulogu imao je i kod drugog gola kada je povukao kontranapad nakon kojeg je pao autogol. 

Podsjetimo, Robinson, koji poput Oršića igra kao lijevo krilo ili špica, transfer u Sheffield United i prelazak u Premier League zaslužio je sjajnom prošlom sezonom u Preston North Endu. U 27 nastupa postigao je 12 golova, pa je za šest milijuna funti prešao u klub koji je ove sezone senzacija Premiershipa.

Grafika: Sofascore za IndexSport

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Bilić ga je doveo umjesto preskupog Oršića, a on se pokazao kao pun pogodak / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.