CHAT DANA: BILJANA MI JE JAVILA DA JE TRUDNA, PITAO SAM JE KO JE OTAC DJETETA, A ONDA SAM DOBIO BRUTALAN ODGOVOR: Ne smijem više izaći iz kuće zbog stida.

Pogledajte i sami: 

BONUS ISPOVIJEST: 

“Muž mi je terenski radnik i sama se brinem za naša 3 sina. Zbog svih obaveza koje moram da stignem razbolila sam se i tešku prehladu sam “pokupila”. Bukvalno ne mogu da ustanem iz kreveta, a da ne govorim kako mi je teško da se brinem o klincima.

Zamolila sam svekrvu, koja živi samo par kilometara dalje da dođe i odvede klince kod sebe, nikakvu drugu pomoć joj nisam tražila… Odbila me pod izgovorom da “Ima obaveza”. Istog trenutka sam pozvala muža i kroz plač mu sve ispričala, da bukvalno “umirem” i da ne mogu da se brinem ni za sebe ni za klince. Kada sam mu rekla da sam zamolila njegovu mamu da mi pomogne i da me je odbila on mi je tada istog trenutka prekinuo vezu.

Mislila sam da se nešto slučajno desilo, pokušavala sam ga ponovo dobiti, ali mi se nije javljao, a onda mi je došla poruka… TI I MOJA MAMA ĆETE ME U GROB OTJERATI… VAŠ ODNOS ME NE INTERESUJE… DOSTA MI JE MOJIH PROBLEMA DA BIH SLUŠAO I VAŠE GLUPE PREPIRKE!

Osjećam se odvratno… ta njegova mama, moja svekrva me već 10 godina uništava, izmišlja razne priče o meni, a on, moj muž je vrlo dobro upoznat sa svim tim i opet me poredi sa njom.”

Izvor: Sve-za-vas

Više saznajte na izvornom linku: – BILJANA MI JE JAVILA DA JE TRUDNA, PITAO SAM JE KO JE OTAC DJETETA, A ONDA SAM DOBIO BRUTALAN ODGOVOR: Ne smijem više izaći iz kuće zbog stida / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.


PROMO PLUS: Možda vas zanima i ovo: