BILO MI JE ŽAO DUŠKA, BIO JE GLADAN: Kijina majka progovorila o Tošiću, pa otkrila da je on bio ‘NJENO MAČE’, a evo šta kaže o Karleušinom odnosu sa njenom ćerkom! (FOTO)

pink.rs

Pjevačica Jelena Karleuša otkrila je sinoć u emisiji “Amidži šou” da je majka Kristine Kije Kockar Nadica Zeljković njenog supruga Duška Tošića hranila kada je bio mali i siromašan.

Kijina majka se sada rado prisjetila tog trenutka.

– Jao koliko mi je drago što me se Duško sjetio. Znate koliko mi to znači. Ja se njemu toliko zahvaljujem. Ma on je toliko divan momak, kada je dolazio kod mene u restoran ja sam ga zvala mače. On je bio mače moje. Neću citirati nju kako je rekla mali i siromašan, ja ću reći da je on bio mali i skroman dečko – s oduševljenjem je ispričala Nadica svoje utiske o Dušku Tošiću.

Nije čudo što se Kijina majka i Duško poznaju s obzirom na to da Nadica radi u restoranu u koji dolaze sportisti.

– Svi znate da ja radim u restoranu u koji dolaze sportisti. Tamo sam već 29 godina i sve ih znam, ali me dirne ovako kada se sete mene, pogotovo kada su ovako kao Duško uspešni. Ja sam za njih tamo samo konobarica, ali valjda sam jedino žensko pa me zapamte svi. Mnogo volim tu decu. Znate, kada je Duško dolazio, ja sam odmah zapamtila da je iz Orlovata, jer smo imali jednog kolegu koji je odande. On mi je bio mnogo simpatičan i seća se i sam kako sam im ponekada davala repete. Meni je bilo žao, dođu gladni, pa da se makar deca najedu lepo – iskreno je ispričala Nadica utiske o Karleušinom suprugu i otkrila zašto to Kija nije nikada spominjala:

– Moja Kija to sve zna, ali šta ima da priča o tome – rekla je Nadica, a onda se osvrnula i na prozivke koje Jelena upućuje njenoj ćerki.

– Kija ima 29 godina, ali ja je gledam kao da ima devet ponekada. Zovem je stalno sad od kako putuje, pa pitam da li je poletela, da li je sletela, a ona mi kaže: “Mama, šta me zoveš, javiću ti se, nisam mala” – rekla je Nadica.

(pink.rs)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...