Čuvena voditeljka Divna Karleuša, majka Jelene Karleuše, poslije razvoda od supruga Dragana, stupila je u ljubavnu vezu sa pjevačem Velimirom Galetom Mitrovićem, ali ju je on ostavio kad je postala baka.

On je, prema pisanju dnevnog lista, poželio da se takođe ostvari u ulozi roditelja, i da nađe mlađu ženu. Njihova veza trajala je 16 godina, a pukla je 2009. Kada je Jelena Karleuša sa Duškom Tošićem dobila prvu kćerkicu Atinu, u Galetu se probudio očinski instikt, prenosi Srpski telegraf.

– Gledao sam Jelenu kako raste, postaje ono što je danas, ali, kada se rodila Atina, u meni je nešto puklo. Poželio sam da i ja budem tata, a ne Atinin deda. Divna i ja smo se prijateljski razišli i prekinuli sve kontakte – rekao je svojevremeno Mitrović.

Podsjećamo, poznata novinarka i majka Jelene Karleuše, Divna Karleuša, preminula je u svom stanu u 61. godini. Iznenadna smrt potresla je sve. Divna je rođena 1958. godine u Sloveniji, a ostala je zapamćena kao nekadašnja novinarka “Radio Beograd”.

Jelenina majka je mjesecima vodila borbu sa opakom bolešću, ali niko nije očekivao da će se stanje naglo pogoršati i dovesti do kobnog ishoda.

Jelena Karleuša je imala samo jednu želju za Novu godinu: Pjevačica se molila za majčino zdravlje, a ono što je zamislila u ponoć slama srca!

Divna Karleuša, dogogodišnja radio-voditeljka i majka pjevačice Jelene Karleuše, preminula je u 61. godini.

Ljekari Hitne pomoći stigli su u dom Divne Karleuše jučer oko 12.30, ali su samo mogli da konstatuju smrt.

Divna se godinama borila sa dugom i teškom bolešću o kojoj nije mnogo govorila i nije se predavala, a u medijima se pojavljivala nasmijana i puna života.

Jelena Karleuša takođe nije mnogo govorila o majčinoj smrti, ali je krajem godine za Novu godinu poželjela da joj majka ponovo bude “ona stara”: “Želim da moja majka, koja je dosta bolešljiva, ojača i opet bude ona stara dobra Divna, lavica i centar naše porodice”, rekla je pjevačica za Informer.

Mediji su “razapinjali” Jelenu dok je Divna vodila tešku životnu bitku: Stanje joj se naglo pogoršalo, ovako je reagovala na cijeli skandal!

Divna Karleuša, poznata novinarka i majka Jelene Karleuše, preminula je u svom stanu u 61. godini.

Jelenina majka je mjesecima vodila borbu sa opakom bolešću, ali niko nije očekivao da će se stanje naglo pogoršati i dovesti do kobnog ishoda.

Dok je Divna vodila borbu sa bolešću, Jelena Karleuša našla se u jeku skandala nakon što su navodno njene porno fotografije isplivale u javnost.

Zbog ovih fotografija čitava javnost je bila uzdrmana, a na društvenim mrežama Jelenina majka ju je uvijek podržavala.

Njoj je nesumnjivo, skandal izuzetno teško pao, pa je pokojna Divna podijelila jednu porodičnu fotografiju na Instagramu.

“Moji najmiliji, jedini, najvažniji”, napisala je tada Divna uz fotografiju na kojoj Jelena pozira u zagrljaju sa suprugom Duškom i kćerkama Nikom i Atinom.

.

Ja ružne vijesti više ne mogu da podnesem: Marija Šerifović slomljena zbog Divne Karleuše!

Vijest da je preminula Divna Karleuša, poznata radio voditeljka i majka Jelene Karleuše, rastužila je i Mariju Šerifović.

Pjevačica se ovim tužnim povodom oglasila na Instagramu, a prva poruka pokazuje koliko je bila uznemirena kada je saznala.

– Ja ružne vijesti više ne mogu da podnesem! – napisala je Marija.

.

Divna Karleuša preminula je 3. marta 2019. godine, u 61. godini života, poslije borbe sa opakom bolešću.

Bio je najbolji prijatelj Divne Karleuše! Muž Nade Topčagić: Slomljen sam, bili smo kao najrođeniji, ona je bila pravi drug i dobar čovjek!

Zlatko Đorđević, muž pjevačice Nade Topčagić neutješan je zbog smrti koleginice i prijateljice Divne Karleuše. Karleuša je danas preminula u svom stanu oko 12:30 sati.

– Prije sat vremena sam saznao da nas je Divna napustila i još ne mogu da dođem sebi. U šoku sam! Mi smo godinama radili zajedno na radiju, bili smo kao najrođeniji. Družili smo se i poslije radija – kaže Divnin prijatelj  i dodaje:

– Posljednji put smo se čuli kad sam ja imao tešku upalu pluća, ona me zvala i tješila me: “Zlaki, nemoj ništa da se plašiš, nije to ništa strašno. Moraš da uradiš bronhoskopiju, ali u totalnoj anesteziji”… Znao sam da je bolesna, ali ne toliko. Još ne mogu da dođem sebi. Divna je bila dobar čovjek i drugar. Sa njom je čovjek mogao da razgovara i ozbiljno i da se proveseli u kafani. Družila se često ranije sa Nadom i sa mnom, često smo umjeli da se zajedno proveselimo – rekao je Đorđević za Pink.rs.

Podsjetimo, Divna je 2016. godine primljena u bolnicu zbog problema sa disanjem i plućima. Kod doktora se javila tek kada je počela da iskašljava krv. Od tada su joj vršene pretrage i njena borba je počela. Pjevačica i njena majka nisu željele da ovo završi u javnosti, pa nisu ni davale komentar na tu temu.

Brenine pjesme su bile zabranjene, a ovo je Divna Karleuša učinila za nju i izazvala bijes!

Divna Karleuša preminula u 61. godini u svom stanu. Divna se bavila novinarstvom, narod ju je volio čak i kada nisu znali kako izgleda, s obzirom na to da je bila radijski voditelj.

Divna Karleuša se prisjetila kako je jednom prilikom nagrabusila jer je puštala pjesme Lepe Brena. Divna je tada radila kao voditeljica na Radiju 101, Brena je bila u svađi sa nekim šefom na Radio Beogradu.

Kako je Divna jednom prilikom rekla, Lepa Brena to nije umjela da cijeni:

– Zbog samovolje jednog čovjeka, pjesme Lepe Brene su bile zabranjene. Namjerno sam ih puštala i pretrpjela još jedan raport. Ne smatram da bilo ko od pjevača treba da mi bude zahvalan jer sam ja samo radila svoj posao. Ima onih koji su nekada trčali za mnom jer sam im bila potrebna, a danas me jedva pozdrave – ispričala je Divna jednom prilikom.

Jelena je moja najveća ljubav, zbog nje se nisam ponovo udavala: Životna priča Divne Karleuše koja slama srce!

U jednom od posljednjih intervjua Divna Karleuša ispričala je svoju životnu priču, od ljubavne veze sa starijim muškarcem iz koje je dobila kćerku Jelenu do rada na radiju 101.

– Pohađala sam društveni smjer u Devetoj beogradskoj gimnaziji. Prije toga, pobjeđivala sam na takmičenjima u recitovanju i pisanju pjesama. Mada sam željela da upišem Likovnu akademiju jer sam lijepo slikala, nisu me primili. I danas me slikanje opušta pa znam da skuham kafu, pustim muziku i po cijelu noć bojim platno. Kada je za to došlo vrijeme, upisala sam Pravni fakultet, ali ga nisam završila jer sam se vrlo brzo zaljubila, udala i postala majka – evocira uspomene Divna na period kada je sa samo 17 godina upoznala svoju veliku ljubav.

– Dragan mi je bio komšija. Dopadao se i mojim drugaricama jer nas je sve šarmirao kao iskusniji i jedanaest godina stariji momak. Sve smo bile zaljubljene u njega, a dok su druge odustajale, ja nisam. Zabavljali smo se tri godine, a onda odlučili da se vjenčamo jer sam ostala trudna. Jelena je rođena kao plod prave ljubavi jer su te tinejdžerske ljubavi najjače. Kasnije je bilo možda i burnijih i ljepših, ali tako iskrenih više nikad. Uoči vjenčanja, cijelu noć sam sa mamom i sestrom pravila torte, a svečanost smo organizovali u Domu kraljevskog vazduhoplovstva na Studentskom trgu. Pjevao je Marinko Rokvić, a svirao orkestar Ace Šišića – sjeća se voditeljka koja je godinu dana nakon porođaja počela da se bavi novinarstvom.

– Jelena me je totalno obuzela, a i nije mi se učilo, pa sam napustila fakultet. Mnogo godina kasnije, pošto nisam smjela da izlazim, noću sam slušala radio. Nekoliko godina kasnije javila sam se na konkurs za honorarnog saradnika i tadašnji urednik Radija 202 Mihailo Ćurčić dao mi je šansu u Informativnoj redakciji. Potom sam na Prvom programu radila Večernju reviju želja, a moj glas je godinama želio dobar dan i slušaocima Posela 202. Lagano sam počela da se bavim estradom i od njegovog osnivanja bila sam član Radija 101. Prvo sam radila kao voditelj, a potom i urednik, sve dok ga, prije pet godina, nisu zatvorili – ističe Divna koja je u poslovnom zadovoljstvu pronašla utočište od razvoda.

– Imala sam zahtjevan posao koji mi je donosio zadovoljstvo, ali i umor. Kad sam radila, Jelenu su čuvale mama i tetka. Nije takav tempo mog posla bio razlog razvoda. I moj bivši suprug je imao specifično zanimanje. Zvuči kao fraza, ali neslaganje naravi i međusobno zasićenje nakon sedam godina doveli su do razlaza. Zasićenje ne znači da se meni neko drugi svidio, niti njemu. Nismo više bili nasmijani, nismo zajedno gledali televiziju, više nije bilo nedjeljnih ručkova… Shvatili smo da je bolji dobar razvod nego loš brak. Rastali smo se kao prijatelji, a danas moj bivši suprug ima divan brak, prelijepu mladu i zgodnu ženu i dva preslatka sina – iskrena je Divna.

Zahvaljujući svom očaravajućem glasu, stekla je armiju obožavalaca koji su joj, iako nisu znali kako izgleda, često priređivali iznenađenja.

– Zafrkavala sam se u programu na pomalo muški način, pa su me prozvali ženski Minimaks. Veoma brzo sam postala popularna, dobijala sam pisma, ali i ljubavne pjesme. Bilo je i prijetećih poruka koje su plašile cijelu redakciju, ali i velikih buketa cvijeća. Niko nije znao kako izgledam, ali su me, gdje god progovorim, prepoznavali po glasu – s osmijehom kaže novinarka koja je mnogim uspješnim pevačima pomogla da se proslave.

Divna koja je televizijsku popularnost stekla učešćem u rijaliti programu Veliki brat, iz kojeg je izašla s novim planovima.

– U kući sam napunila baterije i spremna sam za nove radne izazove. Jer, kada se prije pet godina zatvorio Radio 101, jedno vrijeme radila sam u pres službi Radio Beograda, a potom odabrala takozvani socijalni program. Nakon 33 godine radnog staža i dvije na birou, sada mogu da radim kao slobodan strijelac, da budem autor i napravim svoju, drugačiju emisiju. Smatram da sam u životu baš imala sreće. Poznajem mnoge koji su se trudili i radili kao ja, ali je nisu imali. Neko odozgo nas gleda, čuva i zahvalna sam na tome – zaključuje Divna.

Jeleni nisu smjeli da saopšte najtužniju vijest: Bila u avionu u tom trenutku! Prijatelji joj vijest saopštili kada je otišla sa aerodroma!

Jelena Karleuša u subotu, 2. marta, imala je nastup u Velsu, a u Beograd se vratila u nedjelju 3. marta, tačno u 14:12 časova kada je sletio avion.

Pop zvijezdu na aerodromu su dočekali prijatelji i saradnici Jovana Dakić i Zoran Birtašević, koji su joj tek kada je ušla u kola i napustila aerodrom saopštili tragičnu vijest – da je njena majka Divna preminula.


Foto: Telegraf.rs

Divna je preminula oko 12:30 časova u porodičnom domu, a Jelena se u to vrijeme ukrcavala na let za Beograd. Kako joj ne bi pozlilo na aerodromu u Austriji, prijatelji su odlučili da joj najtužniju vijest saopšte kada stigne u Beograd.


Foto: Telegraf.rs


Foto: Svet.rs