Slavni kuhar Gordon Remzi (Ramsay) je prije desetak dana s porodicom preselio u Kornvol u dvorac vrijedan oko četiri miliona funti. Iako on i njegova supruga Tejna (Tana) vrijeme izolacije zbog pandemije koronavirusa provode u luksuzu, on tvrdi da je pravi rob svoje non-stop gladne djece

– Ovo je noćna mora. Nikad u zadnjih 10 godina nisam pripremio toliko obroka koliko sam ih napravio u zadnjih 10 dana. Imam na rukama krvave žuljeve od kuhače – kaže Remzi.

Tejna i Gordon imaju 21-godišnju kćer Megan (Meghan), pa godinu dana mlađe blizance Holija (Holly) i Džeka (Jack), Tili (Tilly) ima 17 i malog Oskara (Oscar) koji će ovih dana proslaviti prvi rođendan.  

– Biti zarobljen u kući s petoro gladne djece je užas. Kad će sve ovo završiti? Cijeli dan sam u kuhinji. Ujutro obavim kupovinu, pa pripremam doručak, a nakon toga odmah krenem spravljati ručak. Popodne malo pobjegnem vani, ali se ubrzo vraćam u kuhinju pripremiti večeru – opisao je svoj uobičajeni dan popularni kuhar.

Kuharska zvijezda pohvalila se i da nikad nije imao toliko vremena razmišljati o finim receptima, te da nikad nisu tako kvalitetno jeli. Svojim objavama samo je izazvao još veći bijes. Prije no što je preselio u Kornvol, iz lanca njegovih restorana otpustio je 500 radnika – i konobara i kuhara, što je izazvalo lavinu kritika na njegov račun. 


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Biti zarobljen s petero djece je užas / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.