Na reviju Max Mare, koja se održava u sklopu Sedmice mode u Milanu stigla je i 41-godišnja Elisabetta Canalis. Atraktivnu italijansku glumicu, pjevačicu i showgirl, zbog njenog modnog odabira fotografi su pratili u stopu.

Naime, Elisabetta je za reviju odabrala neobično bijelo odijelo s potpisom Max Mare, dok je ispod njega imala u potpunosti providan dolčevita top ispod kojeg nije nosila apsolutno ništa, te su u prvi plan došle njene gole grudi.

Podsjećamo, ono po čemu je Elisabetta poznata nisu njeni poslovni angažmani i ljepota, već dvogodišnja veza sa slavnim holivudskim zavodnikom. Prije nego se oženio s Amal,George Clooney bio je u vezi s ovom italijanskom ljepoticom, s kojom je prekinuo 2011. godine.

 


Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Bivša djevojka Georgea Clooneyja stigla na Sedmicu mode u Milanu hrabro pokazujući gole grudi / (azra.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.