Ognjen Vranješ nedavno je proslavio j30. rođendan gala žurkom u Atini.

Istog dana obilježio je i peti rođendan svoje kćerke, s kojom je na zabavi bila i njena majka, a fudbalerova bivša žena Danijela.

Slavlje je počelo oko 20 sati, kada su u jedan od najelitnijih restorana na Glifadi počeli da pristižu gosti ne samo iz glavnog grada Grčke već i iz cijele Evrope.

 Tu su bili i Ognjenovi saigrači iz fudbalskog kluba AEK, između ostalog, i Marko Livaja i Nenad Krstičić sa suprugama Iris i Jelenom, Ilija Ivić, ali i predsednik ovog prvoligaša Evangelos Aslanidis. Vranješ se potrudio da bude sve na nivou i nije žalio para. Čak je i muziku doveo iz Beograda, pevačicu Nađu Golubović, a kao specijalna gošća, negdje oko 23 sata, došla je Ceca Ražnatović.

– Dobro veče svima, želim da se zahvalim našem domaćinu, da mu čestitam rođendan, takođe i njegovoj kćerkici. Želim im sve najlepše. Da su nam živi, zdravi i, naravno, najsrećniji na svijetu – rekla je Ceca i zapjevala „Vazduh koji dišem“.

Foto: Kurir.rs

Njegova bivša supruga Danijela sve vrijeme je bila uz ćerkicu, a bilo je onih koji je nisu prepoznali. Pojavila se sa zelenom perikom na paž, pa je većinu onih koji su na društvenim mrežama vidjeli njenu fotografiju podsjetila na Karleušu, zbog koje se i razvela od Ognjena. Poručili su joj da je lijepa, ali da ne treba da kopira svoju suparnicu.

Iako su svi s nestrpljenjem čekali komentar Jelene Karleuše, s obzirom na burnu prošlost sa Vranješom i Cecom, do toga ipak nije došlo.

Foto: Instagram

Više saznajte na izvornom linku: – BIVŠA SUPRUGA OGNJENA VRANJEŠA, DANIJELA OBUKLA SE KAO KARLEUŠA I DOŠLA NA NJEGOV ROĐENDAN: Kad je Vranješ vidio nije mogao doći sebi, POGLEDAJTE ŠTA JE URADILA OD SEBE! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.