NELSON CUEVAS, bivši paragvajski reprezentativac, pokušao je posjetiti Ronaldinha i njegovog brata Roberta, koji su već dva tjedna u paragvajskom pritvoru u Asuncionu.

U tome je i uspio te je u posjetu proveo šest sati, nakon čega je svoje dojmove podijelio s medijima i istaknuo kako je zabrinut za Ronaldinha. 

“Ronaldinho nije dobro, nestao je osmijeh po kojem je prepoznatljiv. Nema one vibre kojom je isijavao, trenutno je na mjestu na kojem nije navikao biti. Nema nikakvog luksuza na koji je navikao”, rekao je Cuevas za argentinski CNN Radio pa dodao:

“Ja sam mu pokušao ponuditi da vrijeme provede u mojoj kući, da odradi taj pritvor u kućnom pritvoru, ali odvjetnici su odlučili drugačije. Ronaldinho i njegov brat te odvjetnici vjeruju da će sve biti u redu.”

Svi dosadašnji pokušaji da ga se oslobodi su propali i prijeti mu do šest mjeseci zatvora. Rekao je da je nevin i da će to dokazati na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ronaldinho nije kriv, namjestili su mu. Njegov brat sastao se s tim lošim ljudima, Ronaldinho nije znao što se događa i vlasti znaju da je on gotovo sigurno nevin”, rekao je Cuevas pa zaključio: 

“Ronaldinho je žrtva, ali svejedno je počinio zločin i naštetio si imidžu. Moguće je da će na kraju i odgovarati.”

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Bivši reprezentativac Paragvaja posjetio je Ronaldinha: Namjestili su mu, nevin je / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.