Sve je počelo na Instagramu-

Defanzivac francuskog prvoligaša Angersa Mateo Pavlović dospio je na naslovnice tabloida iz regiona.

Ovaj rođeni Mostarac koji je nekada igrao i za kadetsku selekciju BiH pruža sjajne partije u Ligue 1, međutim danas je u fokusu ponajviše zbog ljubavnog života i navodne veze sa pjevačicom Katarinom Kajom Ostojić.

Tabloidi iz Srbije pišu kako je fudbaler sa sedam godina starijom pjevačicom stupio u kontakt prije par mjeseci preko društvene mreže Instagram, a nije trebalo dugo da među njima sijevnu varnice i da kasnije budu uhvaćeni zajedno u Beogradu.

Zbog Pavlovića je pjevačica odlučila da se razvede od Juniora Jacka, što je potvrdila i na društvenim mrežama, a da povuče takav potez utjecao je upravo bivši reprezentativac naše zemlje.

“Mateo je poslao Kaji poruku i ona mu je odmah odgovorila. Prvo su se dopisivali nekoliko sedmica, nakon čega su se i vidjeli. Odmah su sijevnule iskre među njima i ušli su u tajnu vezu. Međutim, Mateu se nije dopadalo to što Kaja unatoč njihovoj vezi i dalje živi s Juniorom Jackom pa je tražio da raskine s njim i da se preseli k njemu u Francusku”, rekao je nepoznati izvor, prenosi Express.

U susjedstvu navode i kako je Pavlović toliko poludio za pjevačicom da joj je nedavno priredio i romantičnu večeru povodom rođendana na kojoj joj je darovao 101 ružu.

“Doslovno joj skida zvijezde s nema”, navodi isti izvor.

Pavlović inače u Francuskoj igra nekoliko godina, a kroz karijeru ranije je nastupao za Werder i Zagreb.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(sportsport.ba, foto: Google pretraga)