DINAMO je jučer raspustio cijeli stručni stožer Nenada Bjelice nakon što su igrači i Bjelica odbili prihvatiti privremeno smanjenje plaće zbog aktualne krize uzrokovane pandemijom koronavirusa. 

Situacija u Maksimiru od jučer se ne smiruje, a iz kluba su u nekoliko navrata poručili kako aktivno razgovaraju s igračima, ali da više od toga ne mogu otkriti. 

Ipak, uspjeli su, u jeku pandemije koronavirusa, dok se hrvatski liječnici zadnjim snagama bore protiv širenja zaraze, građani sjede u četiri zida, a vlada represivnim mjerama provodi mjere izolacije, najaviti da na svom stadionu organiziraju masovno okupljanje novinara, kamermana i fotoreportera da bi se pred njima hvalili svojom humanošću. Novinari su pozvani kako bi popratili predaju donacije kluba Crvenom križu i zagrebačkim bolnicama.

Pokazali veliko srce

Kako doznajemo, donacija koja je prošla ispod radara i za koju nisu sazivane presice ni pisana javna priopćenja je donacija Dinamovih igrača, trenera i sada već potjeranog stručnog stožera. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, oni su dali su iznos od 122.500 eura za nabavku: 1 novorođenačkog respiratora za Klaićevu bolnicu, 1 novorođenačkog respiratora za Petrovu bolnicu i 1 respiratora te kompletnog monitoringa (7 monitora vitalnih funkcija i 1 centralna jedinica) i 1 respiratora za Dječju intenzivnu u bolnici Fran Mihaljević. 

Isti ti ljudi, odbili su smanjenje plaće u Dinamu, ali očito nisu potpuno zanemarili krizu u svijetu pa su ovom izdašnom donacijom pokazali da su svjesni situacije u kojoj se svi mi nalazimo. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Bjelica i igrači Dinama mimo Uprave hrvatskim bolnicama donirali 120 tisuća eura / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.