UTAKMICU 15. kola HNL-a u nedjelju od 17:30 na Rujevici će igrati Rijeka i Dinamo. Modri su prvi s 31. bodom i utakmicom manje, a Rijeka je peta s devet bodova manja.

Pred novinare su stali trener Dinama Nenad Bjelica i Dani Olmo.

”Nema odmora. Poslije utakmice u sijedu smo krenuli radit. Pripremamo se za Rijeku i siguran samo ćemo bit spremni i da ćemo pobijediti. Moramo biti koncentrirani. Bit će promjena u odnosu na Šahtar”, rekao je Bjelica, pa se osvrnuo na Olmov poziv u reprezentaciju Španjolske:

”Velika je to pohvala za Dinamo. U posljednje vrijeme sedam igrača smo doveli u reprezentaciju. To je sjajna stvar”, rekao je Bjelica pa je kazao da je momčad u odličnom stanju:

”Momčad je u sjajnom stanju. Igramo odlično u prvenstvu, protiv Šahtara smo odigrali dvije odlične utakmice. Momčad je pokazala da je mentalno jaka.”

Rijeka na Rujevici.

”Rijeka je proteklih godina pokazala da je najveći protivnik Dinama. Došao im je novi trener, još se traže. Uvijek je zadovoljstvo igrati s Rijekom. Imamo širok kadar, svi će dobivati šansu i mislim da ćemo biti bolji.”

Dvije godine Dinamo nije slavio na Rujevici.

”Bit će nam to izazov. Uvijek je tamo sjajno igrati. Pokazali smo da smo odlična momčad i da se znamo nositi s pritiskom”, za kraj je rekao Bjelica.

Zatim je stigao Dani Olmo.

”Poziv u reprezentaciju? Saznao sam na treningu. Nisam imao pojma da će se to dogoditi. Osjećaj je fantastičan. kad je trener rekao da imamo novog reprezentivca, nisam mislio da priča o meni. Osjećaj je fantastičan. U početku je bio san, jedva sam zaspao, ali sad je već to postala realnost. Sjajan je osjećaj. Bit će još bolji, ali prvo da odigramo s Rijekom”, rekao je Olmo, pa je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

”Svatko tko dobije poziv nada se da će igrati. Kad uđem u svlačionici prvo ću pozdraviti trenera, a onda sve suigreače.”

Rijeka?

”Nismo ih tamo dugo dobili tako da je to izazov. Bit ćemo motivirani i važna je samo pobjeda.”

Idol u Španjolskoj.

”Thiago mi je super. Upoznao sam ga prije već, kad je s Bayernom igrao protiv Dinama.”

Šahtar?

”Bio je to šok odmah nakon utakmice, ali imamo još dva susreta. Treba biti koncentriran. Protiv Atalante u Milanu idemo na sva tri boda, a protiv Cityja ćemo tražiti barem bod”, kazao je novi reprezentativac Šoanjolske.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr