Sve je puno! Navijači su do posljednjeg mjesta ispunili poljudsku ljepoticu. Na Poljudu nema prazne sjedalice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Pola sata prije utakmice 35 tisuća navijača je uglas zapjevalo “Cesaricu” legendarnog Olivera Dragojevića, a tribinama koje su prepune crveno-bijelih kockica u pjesmi su se pridružili i poznati hrvatski sportaši koji su došli pogledati utakmicu.

U Splitu je naravno i Šime Vrsaljko koji je dan prije utakmice posjetio reprezentativce u Podstrani i poželio im sreću pred utakmicu s Mađarima. Naš bek se oporavlja od ozljede lijevog koljena kojeg je operirao u veljači, a sa suigračima je najprije ručao, a potom i popio kavu. Svi navijači koji su se našli u blizini njega, nisu odoljeli želji da se fotografiraju, a Šime je spremno pozirao.

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Na tribini je i Blanka Vlašić koja je došla podržati brata Nikolu u nekoliko sezona starom dresu reprezentacije s brojem 11. Iako je Niksi u odličnoj formi, Zlatko Dalić ga je ostavio na klupi i dao je prednost Anti Rebiću. Ali, trebao bi mladi Vlašić ući sigurno s klupe u drugom poluvremenu. Tu je i Joško Vlašić.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Izbornika podržava čitava njegova obitelj. Supruga Davorka utakmicu prati sa sinovima Tonijem i Brunom, a na tribinama je i bivši trener Hajduka Zoran Vulić, te Mario Stanić.

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Foto: Igor Soban/PIXSELL

Među poznatima se isticao Eric Abidal, direktor nogometa u Barceloni. On je u Split stigao na poziv nekadašnjeg igrača, trenera i sportskog direktora Hajduka, Gorana Vučevića i to u službi skauta slavnog katalonskog kluba.

Foto: Tomislav Gabelić/24sata

Hrvatska protiv Mađarske juri po tri boda, a od prve su minute na teren istrčali: Livaković – Jedvaj, Lovren, Vida, Barišić – Brozović, Modrić – Rebić, Rakitić, Perišić – Petković.

 

Izvor: Jelena Ćubel / 24sata.hr