Obje su imale i drugih zdravstvenih problema

Sestre bliznakinje stare 66 godina preminule su od koronavirusa u samo četiri dana razmaka, a sada se i njihov brat, takođe zaražen, nalazi u bolnici u Velikoj Britaniji.

Eleanor i Eileen Andrews su sve radile zajedno, pa se vjeruje i da su obje istovremeno “pokupile” virus.

Eleanorin sin Stewart je rekao da je njegova majka prva primijetila simptome i da je umrla 29. marta. Četiri dana kasnije preminula je i Eileen nakon što je primljena u bolnicu.Obje su imale i drugih zdravstvenih problema.Njihov brat Phillip (68) nalazi se u bolnici nakon što je i on testiran pozitivno na Covid-19.

(fokus.ba)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.