ZVONIMIR BOBAN napušta Milan i to je samo pitanje trenutka.

Službene potvrde još nema, ali Bobanov odlazak znači i kraj za Maldinija u Milanu. Gazzetta dello Sport piše da su Boban i Maldini danas bili u Milanellu i pozdravili se s igračima i stručnim stožerom. 

Objasnili su im situaciju i rekli im da odlaze.

 

Talijanski mediji izvijestili su jutros o tome nakon što su prenijeli da je Milanov CEO Ivan Gazidis odlučio maknuti Hrvata i Paola Maldinija s funkcija glavnih operativaca na San Siru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Boban se u Milanello vratio ljetos, trebao je s Maldinijem provesti revoluciju Rossonera i vratiti ga na stare staze slave, ali mu je taj posao znatno otežao Gazidis s kojim se ni je dobro slagao. Boban je nedavno u intervjuu za Gazzettu dello Sport optužio Gazidisa da mu radi iza leđa i dovodi Ralfa Ragnicka. 

Talijani navode da su Bobanovi odvjetnici već bili u Milanu kako bi utvrdili detalje raskida ove suradnje, odnosno odštetu koju će  Boban dobiti prije nego što se vrati u FIFA-u gdje je i prije radio na raznim funkcijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Boban i Maldini se oprostili s igračima i stožerom. Objasnili im zašto odlaze / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.