Bogdana Ražnatović ima dvije rođene sestre Bojanu i Natašu Rodić koje su ništa manje atraktivne, a takođe žive život na visokoj nozi.

Obje su lijepe i zgodne, a žive onako kako bi poželjele mnoge djevojke njihovih godina.

Uzmemo li u obzir fotografije sa njihovih Instagram naloga, Bojana i Nataša vole da putuju na luksuzne destinacije, vole da nose iste takve krpice, uživaju u izlascima i šopingu.

Destinacija poput Dominikanske Republike postale su, gotovo, svakodnevnica.

Ali to nisu jedina luksuzna mjesta koja sestre Rodić posjećuju.

Bojana i Nataša su veoma popularne na Instagramu, pa tako Bojanu prati oko 27 000 korisnika ove mreže, a Natašu oko 10 000.
 

Više saznajte na izvornom linku: – BOGDANA SE UDALA BOGATO, A TEK DA VIDITE KAKO ŽIVE NJENE AKTRAKTIVNE SESTRE: Ovaj LUKSUZ pomutiće vam pamet! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.