Nakon užasnog starta, Portland Trailblazersi digli su se ponajviše zahvaljujući Damianu Lillardu te se bore za osmo mjesto zapadne konferencije. No, Dame se ozlijedio protiv Grizzliesa i nije poznato koliko će izbivati s terena. To ne bi trebalo biti dugo jer ozljeda navodno nije teže naravi.

Foto: Jaime Valdez

Lillard tvrdi da nije osjetio pucanje u području prepona, ali tek će se nakon pregleda znati više o potrebnom vremenu oporavka. Jedno je sigurno – neće ga biti na All-Star vikendu u Chicagu. Tamo je trebao nastupiti na All-Star utakmici kao i na natjecanju u šutiranju trica. Trebao je nastupiti za Team LeBron, ali to je manje važno jer se oslobodilo mjesto koje bi mogao popuniti hrvatski reprezentativac.

Lillard says he won’t be able to play in the All-Star Game. Mentions Devin Booker as someone who should be considered as his replacement. https://t.co/WsmvzM7tRL

— Dan Woike (@DanWoikeSports) February 13, 2020

Bojan Bogdanović (30) ove sezone ima 169 pogođenih trica uz postotak od 42,5% uspješnosti, a trica za pobjedu protiv Houstona mogla bi mu biti ‘poguranac’ na putu prema natjecanju u tricama. Podsjetimo, na natjecanju u tricama ove godine sudjeluju David Bertans iz Washingtona, Devonte Graham iz Charlottea, aktualni branitelj naslova Joe Harris iz Brooklyna, Hield iz Sacramenta, LaVine iz Chicaga, Robinson iz Miamija i Trae Young iz Atlante.


Više saznajte na izvornom linku: Fabijan Hrnčić – Bogdanović ipak nastupa u natjecanju u tricama na All-Staru? Ozlijedio se Lillard / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.