Bogoljub Karić, rođeni brat Karleušinog bivšeg svekra Sretena Karića, pomno prati cijelu situaciju oko svoje bivše snahe i riješio je da joj da podršku.

Iako se pjevačica nije u miru razišla sa njegovim sinovcem Bojanom Karićem i godinama nemaju kontakt, biznismen i dalje gaji simpatije prema JK.

“Jelenu Karleušu izuzetno cijenim, to je srpska Madona, njoj je sve dozvoljeno. Tačno tako i treba, žena izvanredno talentovana, prije svega svoja. Znači, ne uklapa se u običan kliše, ima energiju, pokreće”, rekao je Karić za Kurir.

Podsjetimo, skandal o razvodu Jelene Karleuše i Duška Tošića prvi put je krenuo na Božić, a sve je počelo zbog poruka koje je razmjenjivala sa bosanskim fudbalerom, koje je Duško navodno pronašao u telefonu. Pjevačica je poruke, kako se pisalo, razmjenjivala sa bosanskim fudbalerom pa joj je suprug zbog toga zaplijenio mobilni telefon.

.

.

.

Nemoćna sam! Neka Srbija gleda! Kraj! Karleuša se oglasila povodom novih slika i poruka!

Jelena Karleuša se oglasila na svom Tviter nalogu nakon što su se na društvenim mrežama pojavile nove fotografije za koje se tvrdi da su njene kao i navodne SMS prepiske sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Evo šta je napisala uz fotografiju supruga Duška sa kćerkama Atinom i Nikom:

– Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni dijelovi tijela nisu moji… da žena sa slika na stomaku nema 3 carska reza i mladeže kao ja… nema svrhe. Mediji su zarad tiraža riješili da me ubiju… da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sin Zvezdinog golmana vidio nage Karleušine slike: “Mama, šta je to?” Borjanova žena pobijesnila i objavila ovo!

Povodom cijelog skandala “Karleuša – Vranješ” oglasila se i supruga golmana Crvene zvezde Milana Borjana, Snežana, koja je revoltirano reagovala što su eksplicitne fotogragrafije objavljene u medijima i to naočigled male djece, koju ništa ne sprečava to da vide.

– Polni organ na naslovnim stranama dnevnih novina. Ne razmišljate o djeci kojioj je to na dohvat ruke. ili razmišljate kako živimo u eri farme, zadruge, pa je polni organ na izvolte postao svakodnevica Srbije – rekla je gđa Borjan i pružila podršku Karleuši.

– Mediji, nema potrebe za ovim. Toliko p**nografije svuda! I ona je nečija majka i kćerka i zbog toga nema potrebe!

Nju je posebno pogodilo to što je i njen tek dvogodišnji sin vidio te fotografije kada je kupila dnevne novine na čijim se naslovnim stranama nalaze.

– Drago mi je da ima ovoliko normalnih ljudi koji šalju poruke i smatraju da nas ne zanima kako izgleda nečiji polni organ i da Srbija mora da razmišlja o djeci! Moj sin, koji ima dvije godine, me je jutros pitao: “Mama, šta je ovo”? Svako jutro kupujem sve novine kada dijete povezem u vrtić. Ja mom djetetu prvi put za dvije godine nisam znala šta da odgovorim! Samo sam riješila da neću nikada više kupiti novine – bijesno je poručila Snežana Borjan na Instagramu.

.

.

.

.

.

.

.

.

(ekskluziva.ba)