Bolji dani za Jedinstvo: Petorici novi ugovor, a poznato i ime novog trenera!

Biscani.net
Bihaćko Jedinstvo čekaju bolji dani! Nakon što su uspjeli izboriti opstanak u Prvoj ligi FBiH, sada slijedi rekonstrukcija tima, ozbiljne pripreme za narednu sezonu i vraćanje ekipe na mjesto na koje i pripada.

Bihaćko Jedinstvo čekaju bolji dani! Nakon što su uspjeli izboriti opstanak u Prvoj ligi FBiH, sada slijedi rekonstrukcija tima, ozbiljne pripreme za narednu sezonu i vraćanje ekipe na mjesto na koje i pripada.

Petorica fudbalera koji su prošle godine nosili igru Jedinstva u drugom dijelu sezone, prema saznanjima Biscani.net, dobili su nove ugovore.

Uprava je obavila razgovore i sa nekolicinom igrača koji će pokušati zadovoljiti novog trenera, koji bi trebao biti poznat do utorka. Pripreme ekipe su planirane 1.7 na Jahorini.

Prema informacijama do kojih stiže naš portal, nove ugovore su dobili Duško Radosavljević, Ante Petrović, Dejan Vučić i defanzivac Armin Jazvin, dok su pregovori u toku sa desnim bekom Slavije iz Sarajeva, Sladjanom Antićem.

Ulagača dobio i bihaćki klub: Hadžimuratović predsjednik Jedinstva

Bihaćko Jedinstvo je dobilo novog predsjednika, tačnije ulagača Ismeta Hadžimuratovića. On će pokušati investicijama u infrastrukturu, podizanjem nogometne škole na viši nivo te sklapanjem kvalitetnog seniorskog tima vratiti bihaćki klub u Premijer ligu Bosne i Hercegovine.

Na sjednici Skupštine je istaknuto da je Jedinstvo dužno približno 215.000 KM. Grad Bihać obećao je da će dug sanirati kroz rebalans budžeta.

Zvanično / Poznato ko je novi trener NK Jedinstva

Na klupi federalnog prvoligaša Jedinstva iz Bihaća od naredne sezone će biti Vlado Jagodić, saznaje SportSport.ba. 

Novo rukovodstvo Jedinstva je odmah po preuzimanju dužnosti zasukalo rukave kako bihaćki klub ponovo ne bi došao u situaciju da se bori za opstanak, a nakon što je dogovoreno nekoliko pojačanja, riješeno je i pitanje stručnog štaba.

Crveno-bijele u narednoj sezoni će voditi iskusni Vlado Jagodić kojem će u radu pomagati Aldin Resić i Igor Abdihodžić, dok će trener golmana biti Pašaga Gogić.

Jagodić je dobro poznato ime u našoj sportskoj javnosti. Riječ je o nekadašnjem selektoru mlade reprezentacije BiH, koji je kroz dosadašnju trenersku karijeru, između ostalog, vodio Slobodu, Borac, Javor, Kozaru…

Bišćani će inače pripreme započeti na startu narednog mjeseca, a u planu je i odlazak na Jahorinu.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...