BOMBA IZ MANCHESTERA Šefovi Cityja aktivirat će Messijevu rekordnu klauzulu

index.hr
NA NOU Campu vlada opća panika. Neymar je otišao, Liverpool kao na traci odbija ponude za Coutinha, a prema pisanju franucuskog Canal +, Barceloni bi se moglo dogoditi nezamislivo - da ostane bez Messija.

Francuzi pišu da će Manchester City do kraja prijelaznog roka aktivirati klauzulu u Messijevu ugovoru od 300 milijuna eura i tako srušiti svjetski rekord, koji trenutačno drži Neymarov transfer u PSG. Messi je nedavno produžio ugovor s Barcelonom do 2021. godine i u njega je upisana i klauzula od 300 milijuna eura.

Barcelona i Messi ugovor su potpisali početkom srpnja, dok još nije krenulo ludovanje sa stotinama milijuna eura za transfere i nitko nije računao da bi netko zaista mogao aktivirati tu klauzulu. No vlasnik Cityja, Khaldoon Al Mubarak, rekao je navodno u petak da će učiniti sve kako bi doveo Messija do kraja ovog prijelaznog roka što bi bila apsolutna senzacija.

Neki mediji pišu da Messi još nije potpisao spomenuti ugovor, iako je Barcelona na službenim klupskim stranicama 5. srpnja objavila da Agentinac ostaje u klubu.

Messi je u Barcelonu stigao 2000. godine iz Newell’sa, a za prvu momčad debitirao je sa 17 godina. U Barceloni je osvojio osam naslova španjolskog prvaka, četiri Lige prvaka, pet kupova, sedam španjolskih superkupova, tri europska superkupa i tri svjetska klupska prvenstva.

A da priča možda i ima stvarnu podlogu, potvrdio je i sam Messi koji je na Instagramu postao follower Manchester Cityja. To su primijetili i njegovi obožavatelji koji su u nevjerici komentirali da Messi zaista odlazi.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...