Rijetko vidimo dvostruke nokaute, ali kada ih vidimo zaista su fascinantni, pa tako i ovoga puta. U okršaju Edera Lopesa (22) i Dioga Nevesa (31) oba su borca u istom trenutku protivniku zadala lijevi kroše, nakon kojih su oba pala na pod.

Ipak, jedan je pao samo u nokdaunu te se ustao na noge, dok je drugi nokautiran ostao ležati na tlu i izgubio borbu.

Bila je to prva runda, a Lopes je bio precizniji i čvršći. Pridigao se na noge, a zatim stao uz ogradu oktogona čekajući odbrojavanje. Neves je ostao ležati nokautiran, a morala mu se ukazati i liječnička pomoć. 

A Double Knockdown/KO In A CAGE!😳💪

🎥: @EnfusionLIVE (ECE) pic.twitter.com/mic5LMoNaW

— Mikey Thomas (@MikeyThomasMMA) November 30, 2019


Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Borci nokautirali jedan drugog u kavezu u istom trenutku… / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.