Najbolji hrvatski tenisač Borna Ćorić otputovao je iz Zagreba u Madrid kako bi se priključio ostatku reprezentacije uoči početka završnog turnira Davis Cupa na kojem će Hrvatska braniti naslov pobjednika.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Ćorić je u ponedjeljak dobio temperaturu zbog koje nije putovao s ostatkom reprezentacije. Međutim, njegovo zdravstveno stanje je bolje.

MARIN MI JE REKAO: CIRKUS!

Krajan: Ćorić je dočekao da me se riješi sad kad nema Čilića…

– Nažalost, jučer nisam mogao putovati s dečkima. Ulovila me viroza i temperatura 38.5 pa smo procijenili da je najpametnije da napravim još neke dodatne pretrage. Imam neku blagu virozu ili bakterijsku upalu, ali sve je u redu. Još uvijek sam malo bolestan, ali mislim da ću sutra početi lagano trenirati – kazao je Ćorić.

OSTAO U ZAGREBU

Novi problem: Hrvatska otišla u Madrid bez Borne Ćorića!

Hrvatska Davis Cup reprezentacija će u Madridu od 18. do 24. studenog braniti naslov pobjednika, a u skupini je s domaćinom Španjolskom i vrlo jakom Rusijom. 

Hrvatsku kao privremeni izbornik vodi Franko Škugor, a uz njega za hrvatske boje će braniti i Borna Ćorić, Nikola Mektić, Mate Pavić, Borna Gojo i Nino Serdarušić te Ivan Dodig.

– Naravno, da se nadamo najboljem rezultatu, kao što sam rekao nismo neki favoriti ali borit ćemo se najviše što možemo i vidjet ćemo što će biti – kazao je prije puta Borna Ćorić.

Hrvatski tenisači nastup na Davis Cupu otvaraju 18. studenog protiv Rusije, a već 20. studenog očekuje ih reprezentacija Španjolske. Pobjednici šest skupina, te dvije najbolje drugoplasirane reprezentacije izborit će četvrtfinale. (dk)

Izvor: HINA / 24sata.hr