BORUSSIA DORTMUND otkazala je 500 godišnjih ulaznica za navijače za sljedeću sezonu jer nisu prisustvovali na dovoljno domaćih utakmica.

Navijači koji nisu bili na najmanje 7 od 17 domaćih utakmica ostali su bez svoje godišnje ulaznice.

Potražnja za ulaznicama za klub s Westfalenstadiona je golema, a u listopadu je objavljeno da se gotovo 50.000 pristaša nalazi na listi čekanja.

“Želimo osigurati da mjesta na tribini ne ostanu prazna. Naš je cilj nastaviti odabranim putem i preusmjeriti sezonske karte što poštenije i transparentnije”, rekao je Matthias Naversnik, voditelj odjela za ulaznice u BVB-u.

Većina navijača BVB-a pozdravila je potez kluba, ali bilo je i jasnih kritika.

“To je šala? Klub je dobio novac za te ulaznice, a sada se one uzimaju. To nije normalno”, napisao je jedan navijač na društvenoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dio navijača je zatražio od kluba da poduzme korake i protiv prodavača na eBayu.

“Postoje vlasnici sezonskih ulaznica koji uopće ne idu na stadion. Oni svoje ulaznice svake godine prodaju sve skuplje i zapravo ih koriste samo za zaradu”, bune se navijači.

Borussia Dortmund se može pohvaliti najboljim posjetom u nogometnom svijetu. U prosjeku bundesligaške utakmice na Westfalenstadionu gleda 80.841 navijač, što je gotovo cijeli stadion koji prima točno 81.365 gledatelja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Borussia otkazala 500 godišnjih ulaznica / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.