Edin Musaefendić, rođen 1980. godine u Zavidovićima, počinio je 25. novembra samoubistvo.

Kako smo saznali od bliske rodbine nesretnog Edina, on se objesio na balkonu poslije svađe sa svojom suprugom Melihom.

Također, kako nam je potvrdila rodica preminulog, razlog je, jer je saznao da ga supruga vara sa drugim i da želi razvod, te da mu oduzme djecu.

Iz toga razloga je došlo i do tučnjave u kojoj je Meliha zadobila lakše povrede i uspjela je da pobjegne iz stana, a on je odmah nakon toga izvršio samoubistvo na terasi.

Ostavio je iza sebe troje maloljetne djece, dvije kćerke koje su bile u školi i dječaka u vrtiću.

Ovaj se tragični slučaj desio u Ludwigsburg, u blizini Stuttgarta, u Njemačkoj.

Ovih dana će njegovo tijelo biti prevezeno u BiH, a njegov brat, Nermin se brine za to i dženaza će biti sutra u njegovom rodnom mjestu Majdanu u Zavidovićima.

Izvor: CAZIN.NET

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.